Palvelut

Tarjoamme useita palveluita, jotka helpottavat kalusteiden hankintaa,
ostamista ja käyttöönottoa.

PalvelutHenkilö-kohtainen palvelu

Jokainen asiakas
on meille tärkeä. 
Kuuntelemme tarkasti toiveet ja tarpeet huonekaluhankintaasi liittyen, niin löydämme yhdessä sinun kotiisi sopivan tuotteen.
Kotiin-
kuljetus

Hoidamme kuljetukset joustavasti ja luotettavasti. Asiakkaan hankkimat kalusteet toimitetaan perille sovittuna päivänä ja kannetaan sisään asti.

 

Kasaus-
palvelu

Osa huonekaluista saapuu meidän varastoon kokoamattomina, joten tarvittaessa voimme kasata ne puolestasi. Voit tilata kasaus-palvelun myös kotiisi ja kokoamme tuotteen osoittamallesi paikalle. Tämä on erityisen kätevää esimerkiksi isojen vaatekaappien ja vitriinien kohdalla.


Sisustus-suunnittelu

Myyjämme ovat kodin ammattilaisia ja he tarjoavat oman osaamisensa asiakkaidensa käyttöön niin yksittäisen kalusteen valinnassa kuin suuremmankin kokonaisuuden suunnittelussa.

Kokemuksia

" Kiitos hyvästä ja kattavasta palvelusta. Uuden asunnon sisustus löytyi kätevästi yhdestä paikkaa. Huonekalut kannettiin suoraan niiden oikeille paikoille ja kokonaisuudesta tuli harmoninen. "

 Anniina 29v


" Olemme erittäin tyytyväisiä hankkimaamme kotimaiseen sohvaan. Toimitusaika piti paikkansa ja muutenkin kaikki sujui hyvin. Kiitos. "

Kaarina 57v ja Jouko 62v