Asiakaslähtöistä palvelua

Iisalmen Stemma Avainkaluste tarjoaa asiakkailleen erilaisia palveluita, jotka helpottavat kalusteiden hankintaa, ostamista ja käyttöönottoa. Tervetuloa!

Kasauspalvelu

Osa huonekaluista toimitetaan kokoamattomina. Stemma Avainkalusteen kasauspalvelu tuo kalusteet kotiin saakka ja kokoaa ne tarvittaessa valmiiksi asiakkaan osoittamalle paikalle. Kalusteiden kasauksesta tulee sopia aina erikseen kaupanteon yhteydessä.

Asiakkaan kotona tehty kalusteiden kokoamistyö oikeuttaa kotitalousvähennykseen.

Kuljetuspalvelu

Stemma Avainkalusteen kuljetuspalvelu tuo kalusteet kotiin saakka. Asiakkaan hankkimat kalusteet toimitetaan perille sovittuna päivänä ja kannetaan sisään asti. Palvelu kattaa myymälän lähialueet kulloinkin voimassa olevan hinnaston mukaisesti. Toimitus kauemmaksi sopimuksen mukaan.

Sisustussuunnittelupalvelu

Stemma Avainkaluste sisustaa sydämellä. Myyjämme ovat kodin ammattilaisia ja tarjoavat oman osaamisensa asiakkaiden käyttöön niin yksittäisten kalusteiden valinnassa kuin huonekokonaisuudenkin suunnittelussa.

Tarvittaessa tarjolla on myös kokonaisvaltaista apua kodin sisustuksen suunnitteluun aina valaisin- ja tekstiilivalinnoista alkaen. Tarkemmat tiedot mahdollisuuksista saat myymälästämme – tervetuloa »

Aukioloajat

Ma - Pe klo 9.30 - 17.30
La klo 9.30 - 14.00

Yhteystiedot

Puh. 017 823 444
avainkaluste@meili.fi
Pohjolankatu 4, 74100 IISALMI