Joustoa huonekaluhankintoihin

Joskus hankinnat ovat vähän isompia. Silloin on hyvä, jos voit jakaa takaisinmaksun vähän pidemmälle aikavälille. Stemma Avainkalusteessa huonekaluostosten tekeminen onkin tehty mahdollisimman sujuvaksi – joustavan Aktiiviraha-kortin avulla sisustat kotisi kätevästi ja järkevästi.

Kun käytössäsi on Aktiiviraha-kortti, voit käyttää hyväksesi Stemma Avainkalusteen tarjoamia maksuaikatarjouksia. Miltä kuulostaa, jos voisit maksaa ostosi esim. 10 kuukaudessa - 10 yhtä suuressa erässä ilman korkoa! Kysy myymälästä Sinulle sopivinta maksuaikatarjousta: 6 kk, 10 kk tai 20 kk edullista maksuaikaa.

Aktiiviraha-kortti

Voit hakea Aktiiviraha-korttia myymälästämme. Aktiiviraha-kortilla käytössäsi ovat maksuaikatarjoukset. Aina kun tarvitset rahoitusta ostoillesi. Aktiiviraha on kortti myös ihan jokapäiväiseen käyttöön.

• saat huonekalut kotiin ilman käsirahaa
• saat Ostoturva-vakuutuksen kortilla maksetuille yli 50 € esineille
• kortilla voit maksaa yhtä lailla pienet kuin isommat ostoksesi, sekä Suomessa että ulkomailla
• voit itse valita korttisi tunnusluvun
• lähimaksupäätteillä maksat pienet, alle 25 € ostokset ilman tunnusluvun näppäilyä.

Aktiiviraha on jatkuva luotto, jonka tilinhoitopalkkio on 5 €/kk ja vuosimaksu 30 € toisesta vuodesta alkaen. Todellinen vuosikorko 1500 euron luottosaldolle on 26,28 % (5/2016), kun nimelliskorko on 13,065 %. Luoton myöntää Handelsbanken Rahoitus Oyj, Kluuvinkatu 6, Helsinki.

Tervetuloa ostoksille Iisalmen Stemma Avainkalusteeseen »

Esimerkki maksuaikatarjouksesta: Maksuaikaa 6 kuukautta tasaerissä

Sovit oston yhteydessä myyjän kanssa maksuaikatarjouksesta. Saat tuotteen heti mukaan ja maksat ostosi kuudessa yhtä suuressa kuukausierässä. Ainoa kulusi on tilinhoitopalkkio 5 €/kk.

Esimerkkilaskelma: Ostoksesi summa on 1 200 € tai 6 kuukauden maksuajalla 205 €/kk,
korko 0 %, tilinhoitopalkkio 5 €/kk, luottohinta 1 230 €.

Aukioloajat

Ma - Pe klo 9.30 - 17.30
La klo 9.30 - 14.00

Yhteystiedot

Puh. 017 823 444
avainkaluste@meili.fi
Pohjolankatu 4, 74100 IISALMI