Joustoa huonekaluhankintoihin!


Joskus hankinnat ovat vähän isompia. Silloin on hyvä, jos voit jakaa takaisinmaksun vähän pidemmälle aikavälille. Stemma Avainkalusteessa huonekaluostosten tekeminen on tehty mahdollisimman sujuvaksi
– voit valita itsellesi sopivan maksutavan: kortti, käteinen tai joustavan Aktiiviraha-kortin.
Yritysasiakkaille saatavilla on myös lasku.
Aktiiviraha-kortti

Kun käytössäsi on Aktiiviraha-kortti, voit käyttää hyväksesi Stemma Avainkalusteen tarjoamia maksuaikatarjouksia. Miltä kuulostaa, jos voisit maksaa ostosi esim. 10 kuukaudessa - 10 yhtä suuressa erässä ilman korkoa! Kysy myymälästä sinulle sopivinta maksuaikatarjousta: 6 kk, 10 kk tai 20 kk edullista maksuaikaa.
Voit hakea Aktiiviraha-korttia myymälästämme. 

• saat huonekalut kotiin ilman käsirahaa

• saat Ostoturva-vakuutuksen kortilla maksetuille yli 50 € esineille

• kortilla voit maksaa yhtä lailla pienet kuin isommat ostoksesi, sekä Suomessa että ulkomailla
• voit itse valita korttisi tunnusluvun

• lähimaksupäätteillä maksat pienet, alle 25 € ostokset ilman tunnusluvun näppäilyä.Aktiiviraha on jatkuva luotto, jonka todellinen vuosikorko laskettuna 1500 euron käytössä olevalle luottosaldolle on 24,28% ja maksettava kokonaismäärä 1684,08 euroa. Laskennassa on otettu huomioon kuukausimaksu, joka on 0,01% luottorajasta päivää kohden, 4,56 euroa kuukaudessa, kuitenkin enintään 150 euroa vuodessa ja nimelliskorko on 15,56% (8/2019). Todellisen vuosikoron laskennassa oletetaan, että luotto myönnetään vuodeksi ensimmäisestä nostosta, jäljellä oleva luoton pääoma ja luottokustannukset tulevat viimeisellä maksuerällä kokonaan maksetuiksi, luotto maksetaan takaisin 12 saman määräisenä 140,34 euron kuukausieränä ja, että luottokorttikustannukset otetaan huomioon nostojen ja pääoman takaisinmaksujen mukaisesti luottosopimuksessa sovitulla tavalla. Luoton myöntää Handelsbanken Rahoitus Oyj, Itämeren katu 11-13, Helsinki.