Tutustu verkkokauppaamme

Olemme Stemma-kauppiaita, joten verkkokauppamme palvelee osoitteessa www.stemma.fi
Tuotteet

Tarjoamme sinulle laajan valikoiman laadukkaita ja kestäviä kalusteita kodin eri tiloihin. Alta pääset tutustumaan tuotteisiimme tuoteryhmittäin.
 Jokaisesta tuoteryhmästä löytyy vaihtoehtoja monesta eri hintaluokasta.

Olohuone

Rentoa yhdessäoloa


Olohuoneessa vietetään yhdessä aikaa niin perheen kuin ystävien kanssa, arkena ja juhlissa. Tärkeimmät olohuoneen kalusteet ovat ehdottomasti sohva, lepotuolit sekä sohvapöytä ja tv-taso. Sen lisäksi, että olohuoneessa seurustellaan, kuunneellaan olohuoneessa myös musiikkia, luetaan lehtiä, pelataan lautapelejä ja joskus jopa otetaan torkut sohvalla kuorsaten. Olohuoneessa on tärkeää, että toiminnallisuus ja sisustus kulkevat käsi kädessä. Valikoimasta löydät monipuolisesti tuotteita olohuoneeseen ja voit toteuttaa omannäköisesi sisustuksen yhtenäisellä tyylillä tuotesarjojen valikoimasta.

Olohuoneen tuotteisiin

Makuuhuone

Hyvinvointia keholle ja mielelle


Makuuhuone on yksi kodin tärkeimmistä huoneista ja hyvän unen varmistaminen onkin patjan tärkein tehtävä! Mikä onkaan ihanampaa, kuin pujahtaa puhtaisiin lakanoihin, laittaa pää tyynyyn ja käydä nukkumaan kehoa ergonomisesti tukevaan sänkyyn. Makuuhuone on jokaisen kodin rauhan tyyssija, jossa mieli lepää ja keho rentoutuu. Sängyllä onkin mukava loikoilla, lukea kirjaa ja ottaa pienet päiväunet vaikka koko perheen kesken. Makuuhuoneen seesteinen ja rauhallinen tunnelma muodostuu lisäksi siitä, että jokaisella tavaralla on oma paikkansa kaapeissa ja lipastoissa. Yhtenäinen sisustus onkin helppo rakentaa Stemman valikoimassa olevilla huonekaluilla. Myös matot tuovat helposti pehmeyttä ja harmoniaa makuuhuoneeseen.


Makuuhuoneen tuotteisiin

Ruokailutila

Ruokapöydässä syödään ja seurustellaan


Ruokailuhetki kokoaa perheen ja ystävät saman pöydän ääreen nauttimaan ruuasta ja juomasta. Ruokapöytä tuoleineen voi olla osa olohuonetta, keittiötä tai omassa ruokailutilassa. Onkin erityisen tärkeää löytää juuri omaan kotiin ja tarpeeseen sopivat huonekalut, jotka ovat mittasuhteiltaan oikean kokoiset ja omaan sisustukseen sopivat. Stemman valikoimassa on monipuolisesti erilaisia kalusteita ruokailutilaan: ruokailuryhmiä, tuoleja, pöytiä sekä muita säilytyskalusteita vitriineistä senkkeihin. Tutustu valikoimaan ja löydä kokonaisuus omaan kotiisi!


Ruokailutilan tuotteisiin

Matot

Meillä on Pohjois-Savon laajin mattovalikoima

Valikoimastamme löytyy mattoja useissa eri väreissä, kuoseissa ja materiaaleissa. Ylellisiä villamattoja ja viskoosimattoja sekä helppohoitoisia puuvillamattoja ja bukleemattoja. Muista myös mattosuojat ja matonhoitoaineet, jotka helpottavat puhtaanapitoa.

Mattovalikoimaan

Sisustus

Viimeistele kodikas tunnelma


Kodin viimeistelty ja persoonallinen sisustus on piste i:n päälle, joka luo kodikkaan tunnelman. Pehmeät matot kodin eri tiloissa parantavat akustiikkaa ja visuaalisesti kokoavat huonekalut yhteen. Pienet naulakot, hyllyt ja peilit ovat käytännöllisiä eteistiloissa ja persoonalliset taulut tuovat eloa ja väriä oleskelutilojen seinille
Sisustustuotteisiin

Säilytyskalusteet

Säilytystilaa ja komeroita ei voi ikinä olla liikaa


Käytännöllinen säilytysjärjestelmä auttaa pitämään kodin siistinä ja tavarat järjestyksessä. Tutustu Stemman monipuoliseen säilytyskalusteiden valikoimaan, josta löytyy niin komeroita, lipastoja, senkkejä, hyllyjä, vitriinejä ja tv-tasoja.


Säilytyskalusteisiin

Työhuone

Työnteon ei tarvitse tuntua työltä

Ergonominen työtuoli, tavaroiden ja papereiden järjestämistä helpottavat huonekalut sekä sopivan kokoinen työpöytä tekevät monista töistä huomattavasti sujuvampia. Työhuoneen tunnelmalla ja sisustuksella on myös merkitystä. Yhtenäinen kalustus ja työhuoneen sisustus lisäävät viihtyisyyttä ja suorituskykyä niin kotitoimistolla kuin työpaikalla. Stemman valikoimasta löydät monipuolisesti tuotteita työhuoneeseen ja voit toteuttaa omannäköisesi sisustuksen eri tuotesarjojen kalusteilla.
Työhuoneen kalusteisiin

Seniorituotteet

Käytännöllisyyttä arkeen


Seniorikalusteet on suunniteltu vastaamaan ikääntyneiden käyttäjien erityistarpeita, jotta arki olisi helpompaa ja miellyttävämpää. Valikoimaamme kuuluvat muun muassa säädettävät sängyt, ryhdikkäät ja korkeaselkänojaiset sohvat sekä mekanismeilla varustetut lepotuolit, tuolit sekä pöydät.
Seniorikalusteisiin

Puutarha

Paras kesäpäivä alkaa omalta terassilta, parvekkeelta tai takapihalta


Monipuoliset terassikalusteet lisäävät pihasi vetovoimaa. Luo oma kesähuoneesi, jossa voit viettää rentoutuneesti aikaa perheesi seurassa, auringosta nauttien. Oma terassi voi olla viihtyisä keidas aurinkotuoleineen ja varjoineen, jossa on huonekalut niin rentoutumiseen kuin ruokailuun. Mikä onkaan ihanampaa kuin kutsua ystäviä kylään ja järjestää grillijuhlat omassa kodissa ulkoilmasta nauttien. Monipuolisesta valikoimasta löydät helppohoitoiset ja kestävät pihakalusteet, jotka takaavat huolettoman kesätunnelman. Tutustu puutarhakalusteiden valikoimaan ja inspiroidu!


Etkö löydä etsimääsi?

Ei huolta - ole yhteydessä meihin niin autamme sinua henkilökohtaisesti.
Valikoimaamme kuuluu myös Stemman verkkokaupan ulkopuolisia tuotteita.